skip to Main Content
MermaidBowl Champion Vender Hjem

MermaidBowl champion vender hjem

En lokal helt er vendt hjem. Sønderborg Sergeants AFC kan med stor glæde meddele at Benjamin Behnke vender tilbage til græsset i 6400. Benjamin har spillet i Vejle og har været med på holdet der vandt Mermaid Bowl 2015.

Vi har fået en snak med holdets headcoach Casper.

Hvad betyder det for klubben at få en spiller som Behnke på rosteren?

Det betyder rigtig meget at få Behnke på rosteren, grundet hans erfaring fra bla 2016 mermaid bowl champions Razorbacks. Ikke nok med han kommer på rosteren har han også påtaget sig rollen som Runningbacks coach og Special Teams Coordinator, og jeg er sikker på han kan være med til at udvikle et løbespil, som desværre ikke var for kønt i 2016. Vi har en god variation af type runningbacks som i tunge drenge som Carsten Jahn og Ahmed Razzouk, og de mere shifty fyre som Lasse Kjeldsberg og Tom Jensen, så Behnke har en masse forskelligt at arbejde med, og jeg er sikker på vi i samarbejde kan finde den helt rigtige vej vores backs skal bruges i.

Hvad forventer du af Sønderborg Sergeants AFC’s seniorhold i kommende sæson?

Jeg forventer samme udvikling vi havde i 2016. Vi gik fra at spille første 11 mands tunering til en 5-5 record og en kamp fra en slutspilsplads. Målet vil jo naturligvis være at skulle med i slutspillet og spille om oprykning til kval rækken.

Hvis du ser tilbage på 2016-sæsonen, hvad tager du så med over i 2017-sæsonen?

Vores kastespil helt klart. Emil leverede en rigtig flot 2016 sæson, og tog virkelig ejerskab af vores offense. Ikke nok med det er vores O-Line klart bedst i pass protection, og vi fik hentet en kæmpe forstærkning i WR Henning Laas. Sammen med spillere som Jakob Nors, Wilkens og Hamann kan vi kun have positive tanker om vores kastespil.

Hvad var den fedeste oplevelse i 2016?

Den fedeste oplevelse i 2016 må vel nok blive vores sejr på hjemmebane mod Ørestaden Spartans. Det var en fornøjelse at være oppe imod “legender” som ICE og Bubba, og spille så tæt en kamp der blev afgjort på sidste sekund field goal, (heldigvis i vores favør) var en kæmpe oplevelse.


Sergeants.dk har også haft fat i Benjamin Behnke selv.

Glæder du dig til at komme på “lokalt” græs igen?

Ja jeg glæder mig utroligt meget til at vende hjem igen og spille på lokalt græs. Jeg har spillet langt fra Sønderborg i en del år, så derfor glæder jeg mig til at vende tilbage til mine gamle holdspillere.

Du har spillet i Sergeants før, hvad håber du at kunne tage med fra din tid i Vejle til Sønderborg?

Jeg har lært utroligt meget i Vejle og udviklet mig som spiller, så derfor glæder jeg mig til at lære fra mig og få de bedste runningbacks i divisionen.

Back To Top