skip to Main Content

Løber du rundt med en footballspiller i maven og overvejer at slippe den løs? Så skal du da bare se at komme i gang.

Det koster ikke noget at prøve træningen et par gange, kom og vær med til træning og se om det er noget for dig!

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad skal jeg have med?
Football er en sport, hvor du med stor sandsynlighed kommer til, at ramme græsset. Sørg for, at have idrætstøj med, der kan tåle at blive beskidt.
Det er en rigtig god ide, at medbringe en tandbeskytter. Dette er ikke nødvendigt første gang du deltager ved træning, men hvis du mener, at Football er noget for dig, bør du købe en. De koster ca. 30kr. i sportsbutikken.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at medbringe fodboldsko, du får en lang dag hvis du ikke har spikes under fødderne.

Helbred og skader?
Football er en kontaktsport. Har du nogen skavanker i form af tidligere skader, er det meget vigtigt, at trænerne ved besked om dette.
Trænerne vil i alle tilfælde rådgive dig, hvis du har tvivl om din skade er for slem til, at spille football.

Udstyr til låns?
Klubben har udstyr du kan låne. Føler du, at sporten tiltaler dig, kan det dog anbefales, at du køber dit eget udstyr.

Hvad koster udstyr?
Som så mange andre sportsgrene kan du købe udstyr i alle prisklasser. Klubben hjælper meget gerne med rådgivning om køb af udstyr.
Det anbefales, at du køber en god hjelm, her må du gerne bruge størstedelen af dine penge. Søg også gerne på dba.dk, her er der ofte godt udstyr til salg. Der er også en glimrende Facebook gruppe til brugt udstyr: Køb og salg af brugt Amerikansk Fodbold udstyr.

Min alder?
Vores ungdomshold har spillere i alle aldersgrupper. Vi har spillere fra 10 år og opefter. Er du fyldt 19 år, skal du spille på et seniorhold.

Kontingent?
Du kan se aktuelle kontingentsatser her.

Back To Top