Ny spiller?


Går du med en footballspiller i maven og overvejer at slippe den ud? Så skal du da bare se at komme i gang.

Du kan læse mere om vores træningstider under “Træning

Ofte stillede spørgsmål:

 • Hvad skal jeg have med?

  Football er en sport hvor du med stor sandsynlighed kommer til at ramme græsset. Sørg derfor at hav idrætstøj med, der kan tåle at blive beskidt. Det er en rigtig god ide at medringe en tandbeskytter. Dette er ikke nødvendigt første gang du er hos os, men hvis du føler at du kunne tænke dig at prøve det igen bør du købe en. De koster ca. 30kr. i en sportsbutik. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at medbringe fodboldsko, du får en lang dag hvis du ikke har spikes under fødderne.

 • Helbred

  Football er en kontaktsport. Har du nogen skavanker i form af tidligere skader er det meget vigtigt at trænerne ved besked om dette. Trænerne vil i alle tilfælde rådgive dig hvis du har tvivl om din skade er for slem til at spille football.

 • Udstyr?

  Klubben har udstyr du kan låne. Føler du at sporten tiltaler dig, kan det dog kun anbefales at du køber dit eget sæt.

 • Hvad koster udstyret

  Som så mange andre sportsgrene kan du købe udstyr i alle prisklasser. Klubben hjælper meget gerne med rådgivning om køb af udstyr. Det anbefales at du køber en god hjelm – her må du godt bruge størstedelen af dine penge. Man kan få startsæt fra 1500kr. Søg også gerne på dba.dk, der er der altid godt udstyr til salg.

 • Min alder?

  Vores ungdomshold har spillere i alle aldersgrupper. Vi har spillere fra 10 år og opefter. Hvis du er fyldt 19 år skal du spille for vores seniorhold.

 • Kontingenter

  Betalet for et halvt år af gangen.

  Juniormedlem: 1600kr. / 6 mdr.

  Seniormedlem: 2000kr. / 6 mdr.

  Dertil kommer Licens for at spille. Licens er noget forbundet kræver af alle spillere:

  Licens: 450kr. / år