Sponsor

Da amerikansk fodbold er en marginal sport i Danmark, har vi en naturlig udfordring når det kommer til rektruttering. Vi har ikke den fornødne TV-dækning eller den lange tradition som fodbold og håndbold har i ryggen. Vi er derfor afhængige af at kunne profilere os via reklamer og/eller forskellige events i lokalsamfundet. Nogle af opgaverne koster penge og andre kan vi få adgang til igennem lokale sponsorater.

Støtte kunne f.eks. være:

[circle_list]
[list_item]Økonomisk støtte til produktion af flyers/plakater[/list_item]
[list_item]Økonomisk støtte til reklamer i aviser/lokalradio osv.[/list_item]
[list_item]Økonomisk støtte til indkøb af låneudstyr til nye spillere, bolde, kegler og alt andet vi bruger til vores ugentlige træninger[/list_item]
[/circle_list]

Hvad kan vi gøre for Jer?

Der er muligheden for at indgå et sponsorat hvor vi kan få trykt jeres firmanavn på et banner, som vil blive hængt op til klubbens hjemmekampe (Vi spiller min. 5 på en sæson). Hvis I er en butik, kan klubbens spillere dukke op i fuld uniform og hjælpe med forskellige opgaver. En spiller i fuld uniform er et fantastisk blikfang, som både giver Jeres kunder en anden oplevelse samt promoverer vores klub. Dette var blot 2 eksempler på arbejdsopgaver, som klubben kan hjælpe med. Vi håber at I har interesse i at hjælpe klubben på vej.

Sponsorpakker anno 2015

[tabset tab1=”Mulighed 1″ tab2=”Mulighed 2″ tab3=”Mulighed 3″]
[tab]Et trykt flag/reklameskilt til vores hjemmebane i 1 år

1,5m i længde: 1.500kr (1.000kr pr. år efter det første)
2,0m i længde: 2.000kr (1.500kr pr. år efter det første)[/tab]
[tab]Tryk på kamp trøje

På skulder, v eller h: 5.000kr
Langs siden, v eller h: 5.000kr[/tab]

[tab]Frit beløb. Aftal forbehold og omstændigheder med klubben[/tab]

[/tabset]