skip to Main Content
Sønderborg Sergeants @ Frederikssund Oaks

Sønderborg Sergeants @ Frederikssund Oaks

På trods af en fire timers bustur var spillerne motiveret, fired up og klar til kamp.

Dagens captains var Quarterback Emil Sørensen, Left guard Julian Bahler, Middle Linebacker Rasmus Christensen og safety Sascha Jankowski.

Disse fire var ude til cointoss, hvor Sergeants tabte og endte med at modtage bolden I 1. quarter.

Returner Lasse Kjeldsberg gjorde sig klar, og modtog bolden, men tabte den. Han fik heldigvis samlet den op og fik lavet et fornuftigt return på 12 yards, så Sergeants startede deres offense på egen 33 yard linje.

Dette blev til en skuffende serie, mod et veltacklende Oaks forsvar, og Sergeants endte med 3 & Out.

Punter Steffen Krogh gjorde sig klar til at sparke. Der kom for meget pres fra venstre side, og puntet endte med at blive blokeret, og Oaks startede deres offense på Sergeants 25 yard linje.

Sergeants defense, holdte rigtig god stand på 1 og 2. down og det blev til en 3. og meget lang efter en holding penalty på Oaks offensive linje.

På 3 og lang, leverede Oaks quarterback en rigtig flot bombe ned ad den venstre sidelinje og det endte i en touchdown til Oaks.

Oaks konvertede en 2 point conversion, og scoren hed nu 8-0

 

Efter et kort spark, blev det til en fin field position for Sergeants.

Det blev igen til en skuffende serie, mod det velspillende Oaks forsvar, og Sergeants måtte nu punte.

Igen blev punter Steffen Krog presset fra venstre side, men formår at levere et flot punt, og Oaks spilleren får en penalty for roughing the kicker. Dette gav 15 yards og en automatisk 1. down. Sergeants står nu med en ny mulighed. På 1 & 10 leverer QB en fin bold til en helt fri Nicklas Hansen for et gain på 7 yards. Derefter kører Sergeants en runningback screen og får omkring 15 yards, men desværre ender det ud i en fumble, som Oaks får fat i.

Sergeants forsvar får lagt rigtig god pres på Oaks quarterback og offensive linje og forcere en 3 & out, og Oaks leverer et kort punt. Igen 1&10 og en ny mulighed for at udligne.

På 1&10 leverer runningback Lasse Kjeldsberg et rigtigt fint løb for 12 yards, efter den offensive linje, får lavet et hul større end grand canyon. Efter et kast og et løb, som ikke kom nogle vegne, scramber QB for en 7 yards, og Sergeants står nu med en 4&3 i Oaks redzone. Efter et mislykket snap, må QB falde på den, og Oaks offense tager nu over mod et indtil videre velspillende Sergeants forsvar.

Efter 3 lange kast og et quarterbreak, står Oaks nu meget tæt på Sergeants endzone. De står med en 2&goal og sætter to mand i motion, som giver en 5 yards straf, og Sergeants ser ud til at holde dem fra endzone, da de løber den på ydersiden og får minimale yards, og det er nu 3 down og Sergeants får lukket ned for dem, så det er nu 4 down og Oaks går efter et touchdown. Efter et højt kast i bunden af endzone kalder dommerne meget meget meget tvivlsomt touchdown, og Sergeants er nu bagud 14-0.

Efter et rigtig flot return af Kjeldsberg, står Sergeants igen med rigtig god fieldposition.

På 1&10 løber reciever Jakob Nors ned igennem seamen, men desværre bliver den underkastet af Quarterbacken og den bliver interceptet og retuneret inden for Sergeants redzone, og forsvaret må nu på banen igen.

På 1&10 går Oaks dybt mod højre hjørne af endzone, men safety Jack Christiansen følger den rigtig flot til dørs og sikre en incompletion. På 3&10 forsøger Oaks quarterback endnu engang at teste safety Jack Christiansen, og den bliver battet fint i jorden. På 4&10 går Oaks efter den og kaster en reciever screen i venstre side, og Sergeants ser ud til at lukke den ned, men Oaks reciever diver eftet 1st down marker og får en ny 1. down. Oaks løber den her 2 gange for 7 yards og ender i endzone og scoren hedder nu 20-0 til Oaks, og det ser lidt sort ud for Sergeants offense som ikke rigtigt kan komme i gang.

Efter to mislykkedet kast står Sergeants nu på en 3&10 og vælger at gå til runningback Carsten Jahn på en runningback screen. Den venstre side offensive linje (bestående af Center Ricko Henne, Left Guard Julian Bahler og Left Tackle Tobias Dethlefsen) leverer her en indsats man ikke ofte ser i de danske rækker, og Carsten Jahn bryder 2 tacklinger og ender med et 60 yards gain. Sergeants står nu igen i redzone med gode udsiger til en touchdown. Efter 3 løb for ikke nogle yards, vælger Sergeants igen at køre en runningback screen til venstre side. Desværre bliver der mistiming mellem runningbacken og quarterbacken bliver det til en incompletion og Sergeants offense må igen forlade banen uden point.

Efter en kort serie holder Sergeants defense stand, og Sergeants får bolden igen med lidt over et minut tilbage af 2. quarter. Efter to incompletions går Sergeants igen i luften og kaster bolden ind over midten, som desværre bliver interceptet af Oaks safety, og retuneret ned til Sergeants 3 yard linje. Dette udnytter Oaks, og laver en QB keep, som ender i en touchdown. Scoren er nu 26-0 kort før halvleg.

Sergeants formår at sætte et rigtig flot drive på benene med et par gode completions ned af banen, men efter et sack løber de desværre tør for tid og må gå til halvleg med 26-0 hængende på ryggen.

I 3. quarter modtager Oaks bolden, og mikser rigtig godt op mellem løb og kast og kører bolden ned af banen. Dette ender i et QB keep, som går de sidste 10 yards til en touchdown og scoren er nu 32-0 til Frederikssund Oaks.

Efter et 55 yard return fra Lasse Kjeldsberg står Sergeants i en rigtig god udgangposition. Right guard Patrick Henne måtte udgå i slutningen af 2. quarter med  en skade og ind kommer backup guard Rasmus Garsdal Arnold.

Efter en incompletion og to fine løb står Sergeants nu med en 4. og kort, og skal bruge point. Der bliver derfor kaldt et løb på ydersiden, men en forvirring på den offensive linje, gør at runningback Carsten Jahn ikke kan komme nogle vegne, og Sergeants må igen gå fra banen uden point.

Efter en rigtig flot defensiv serie af Sergeants forsvar, får Sergeants angreb nu igen muligheden for at sætte point på tavlen, men må desværre hurtigt af banen igen efter 4 mislykkedet spil.

Efter et flot kastedrive af Oaks, løber quarterbacken selv og diver mod pylons og udbygger Oaks føring til 38-0.

Efter endnu et flot return er det nu 4. quarter som byder på korte serier for begge hold og rigtig flot defensivt fodbold fra begge sider.

Efter et rigtig flot drive af Sergeants, må de desværre i redzone gå fra banen uden point, men det varer ikke længe før de fik muligheden igen, da Outside linebacker Tom Bøttger Jensen, forcere en fumble, og får selv fat i den.

Sergeants har nu muligheden igen, og må se sig på en 4 og kort efter et fremragende løb af Kjeldsberg. Rasmus Christensen får her bolden i hænderne og skaber noget til en 1&goal.

Nu tænkes der fra sidelinjen at der skal point med hjem til Sønderborg, og kalder derfor en playaction rollout pass. Quarterback har reciever Alexander Brüssow helt fri i endzone, men overser den mulighed of kaster mod Jakob Nors, som desværre blev interceptet i endzone. Dette var kampens sidste spil, og Sergeants må tage hjem med et nederlag på 38-0

 

Sergeants har en masse at skulle arbejde på inden kampen mod Herning Hawks den 24. men headcoch Casper Hvid er overbevist om at de har fået fixet de små fejl der nu skal til for at kunne vinde mod Herning.

[av_notification title=’MVP’ color=’green’ border=’dashed’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue8a8′ font=’entypo-fontello’]

Dagens MVP blev Lasse Kjeldsberg for hans indsats på special teams og runningback positionen
[/av_notification]

Back To Top