skip to Main Content
Sergeants U16 Vinder Første Kamp

Sergeants U16 vinder første kamp

U16 første stævne Drengenes første kamp i dag var mod et mixet hold bestående af de to Odense klubber Thrashers og Swans, 2 erfarne klubber. Sergeants vinder cointoss og vælger second half option. Vi sparker den dybt, hvor Line spilleren Jakob Murphy kommer ned og får lagt en smuk tackling på retuneren. Der fra begynder det bare at køre for Sergeants. Med et solidt shut down forsvar ledt, af middle Linebackeren Mikkel Madsen. Dette resulterer i at Odense er nødt til at punte. Vores offense kommer på banen, ledt af QB Theis Lehmann. Offense får en nervøs start og det ender med turnover on downs. Dette resulterer efterfølgende af en odense scoring. Næste gang offense er på banen får vi gang i løbet spillet med RB Espoir Musafiri. Resten af kampen forsatte på samme måde med et solidt velspillende forsvar og et offense som havde en trussel i løbet spillet, og en dybe trusler i receiverene, alt sammen gjort muligt af en stærk O-line som skabte huller til Rb og tid til QB. Resultatet talte for sig selv, 16-8 til Sergeants

I anden kamp mod en blanding af Herning Hawks og Holstebro Dragons, starter vi ud i et alternativt angreb da QB, Theis Lehmann, var til behandling pga. kramper. Han kommer dog tilbage efter 5 minutter og kan være med til at lede Sergeants til en scoring og en føring på 8-0. Herefter kommer defense på banen og lukker ned for Dragon/hawks angreb. Næste drive bliver vores RB dog skadet og ender med at skulle til behandling med en ankel. Hvorefter vi ikke får scoret. Herefter kommer Dragon/hawks offense i gang, men Sergeants kæmper bravt, Dragon/Hawks får dog et langt løb som resulterer i et TD. Sergeants går næste drive igen ud ved turnover on downs. Hvilket resulterer i endnu en DFragon/hawks scoring. I dette drive bliver Sergeants ramt af 3 skader, nogle af spillerene ryster dog smerten af sig og kæmper videre. Lige inden vi skal til at returnerer, kommer RB Espoir tilbage fra behandling emd en tapet ankel. Dragons/Hawks sparker den dybt, Espoir får fat i bolden og laver et fantastisk return til TD og udligner samtidig til 14-14. Under næste Specialteams spil bliver vi dog uheldigvis ramt af nogle skader og er nødt til at stoppe kampen før tid, for også at passe på vores spillere. Kampen slutter 14-14.

[av_notification title=” color=’green’ border=’dashed’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’yes’ icon=’ue81e’ font=’entypo-fontello’] Sergeants var det ENESTE hold som kunne stille fuld roster af sig selv.
Ps. Pisse stolte trænere, og drenge med højt humør efter deres kampe og de nød virkelig oplevelsen. 🙂
[/av_notification]
Back To Top