skip to Main Content
Sergeants U14 – Stævne

Sergeants U14 – stævne

Lørdag den 4. juni var Sønderborg Sergeants u14 junior hold til stævne. Stævnet blev hold i Vejle, hvor der var tilmeldt hele 161 ungdomsspillere. Dette store antal spillere resulterede i at der til stævnet var 8 u14 hold, og 3 u12 hold.

Vores egne drenge var afsted 9 mand og blev mixet med Skjern Trojans. Dette mix skulle vise sig at blive en farlig kombination af hårdt tacklende drenge på forsvaret og et farligt offense, med hurtige receivere, stærke runningbacks og ikke mindst en teknisk dygtig O-line.

Den første kamp skulle drengene spille mod Århus Tigers. Kampen bar præg af at vi var et mix hold. Dette stoppede dog ikke drengene for at give den gas og have det sjovt. Det var netop dette gode humør og deres kampgejst der gjorde at vi kun tabte 0-6 til et velspillende Tigers hold.

Vores anden kamp spillede vi mod et andet mix hold bestående af Stallions/Admirals/Dragons/Mad Dashers. I denne kamp kom Sergeants langt bedre fra start, hvor offense starter med at lave et TD. Vores defense forsatte bare med at spille lige så godt som de havde gjort i første kamp. En uheldig turnover fra offense på deres andet drive resulterede i en fra Stallions mix holdet. Dette rystede dog ikke drengene og de gik ud og afgjorde kampen med et flot sidste drive, hvor de scorer et touchdown.

I den sidste kamp skulle vi møde vores klart sværeste modstander og det mest frygtede hold til stævnet, nemlig Vejle Razorbacks. Selvom Razorbacks var store og havde spillet godt i alle deres kampe, så dette ikke ud til at ryste vores seje Sergeants. Drengene gik på banen med en helt fantastisk kampgejst, spilleglæde og kampgejst. Dette resulterede i et første drive fra offense som næsten resulterede i et tuchdown, vi blev dog stoppet på goal line af Razorbacks stærke forsvar. Det at drengene så at vi sagtens kunne spille op med Razorbacks gik det stærkt. Vores defense gik ing og stoppede razorbacks 2 første drives, hvor sergeants i mellemtiden fik scoret på touchdown på offense. Razorbacks havde det svært mod Sergeants stærke defense, men en misset tackling gjorde at de kunne løbe i endzone og score touchdown. Drengene var lige glade, de var bare klar til at komme ud og score et touchdown selv, for at bringe dem foran i opgøret. Det sidste og afgørende offensive drive fra Sergeants var en sej kamp, hvor Razorbacks havde sat alle deres store folk på banen og dette gjorde Sergeants havde svært med at rykke bolden. Det lykkedes dog drengene at få en ny første down, og holde håbet om sejr i live. Vi bliver igen presset rigtig meget af Rzorbacks defense, men vores fantastiske QB Victor, lod sig ikke ryste. Han tog sagen i egen hånd og løb med bolden, hvor han flere gange løber ind i tacklinger, men formår at kæmpe sig fri og holde spillet i live. Denne gejst og vilje resulterer i at han til sidst kan løbe over goal line og score det afgørende touchdown.

Det var et fantastisk stævne, godt planlagt og der var god stemning, både blandt spillere, trænere og tilskuere.

Os trænere er ovenud stolte og det drengene præsterede, og de viste virkelig det potentiale de besidder, og vi glæder os til at arbejde videre med dem, og gøre Sergeants til et top hold i Juniorrækkerne.

Back To Top