skip to Main Content
Sergeants Junior Vinder Igen!

Sergeants Junior vinder igen!

Sønderborg Sergeants Junior var i dag, søndag den 1. maj, i Herning for at spille endnu en kamp. Pga. skader og sygdom lige op til kamp var Sergeants stjerne receivere ikke med til denne kamp. Det betød at i stedet for at spille stævne form som sidste gang, blev trænerne enige om at lave 2 store hold, hvor man mixede flere hold sammen.

Sønderborg Sergeants blev mixet med Middelfart Stingers og Herning Hawks. De skulle spille mod et hold bestående af to Odense hold og et Holstebro hold, Thrashers, Swans og Dragons (TSD).

På Sergeant/Stingers/Hawks (SSH) holdet blev trænerne enige om at køre spil ud fra Sergeants playbook. Dette skulle vise sig at være et smart valg. Efter spillerne havde fået uniform på stod den på en times ”træning” hvor de mixede hold brugte tid på at blive spillet sammen.

Coin toss bliver vundet af TSD holdet som vælger at receive. Det får de ikke meget ud af da et stærk Defense, ledt af Sergeants egen middle linebacker, Mikkel Madsen, forhindrer dem i at score. Da SSH offense kommer på banen, bliver bolden flyttet uden problemer, med et balanceret offense, hvor de var farlige gennem luften, takket være QB Theis Lehmann, og en farlig RB duo i vores egen Espoir Musafiri og Hawks power back Louie. Dette farlige offense ender med at score. Hele første halvleg forsætter på samme måde, med turnover on downs fra defense side og TD på næsten samtlige spil fra offense. Dette fører til en pause føring til SSH på 20-0 til halvleg.

I anden halvleg kommer SSH skidt fra start da TSD recover et onside kick. Vores defense får dog hurtigt bolden tilbage. Offense kommer på banen og kommer godt fra start, får flyttet bolden med lethed. Desværre bliver vores O-line snydt på et spil og der kommer en helt fri D-line spiller igennem som rammer vores QB, Theis Lehmann, så han er nødt til at udgå. Herefter er vi nødt til at komme op med alternative spil og det ender med en masse broken plays fra offense side resten af kampen. Dette gør dog intet da vores defense var dominerende, og vi på offense havde en masse gode individualister som stadig kunne producere yards.

Kampen ender med en sikker sejr til Sergeants/Stingers/Hawks på 40-0.

Offensive MVP – Mads, WR, Hawks Defensive MVP – Mikkel Madsen, MLB, Sergeants Overall MVP – Louie, RB og LB, Hawks.

Et par ord fra Head coach:

Vi var en stolt træner stab efter kampen, specielt os fra Sergeants. Drengene var ekstremt gode til at arbejde sammen med helt nye og få det bedste ud af et mixet hold. Vi supplerede hinanden rigtig godt og kunne derfor dominere kampen fra start til slut. Man kan virkelig se at Sergeant er ved at blive et powerhouse i 7 mands rækken.

Back To Top