Sønderborg Sergeants AFC søger flere trænere


Klubben søger flere ildsjæle, der kan støtte op omkring vores voksende ungdomsafdeling. Vi søger alt fra engagerede forældre, tidligere spillere og nuværende seniorer, som har lyst til at give en hånd med i arbejdet omkring vores ungdomsafdeling.

Vi mangler hjælp til:

  • Holdleder
  • Træner U10/U12
  • Træner U14
  • Træner U16
  • Træner U19

Hvad forventes der af dig:

Vi forventer du møder til træning, forberedt og veloplagt. Du skal være udadvendt og positiv, så det smitter af på vores unge spillere. Vi ønsker at alle medlemmer i Sønderborg Sergeants AFC får en god oplevelse hver gang de er til træning.

Det er ikke et krav at du har den store viden inde for football – det kan vi lære dig. Vi forventer dog at du har lysten til det og at du er villig til at yde en indsats.

Specielt til holdleder:

Vi har brug for en holdleder, der har styr på vores udstyr til gamedays. Man skal som holdleder ikke forberede træning, men samarbejde i tæt dialog med bestyrelsen om udstyr og andre praktiske opgaver i forbindelse med vores kampe.

Hvad får du ud af det?

Du kan godt forvente en masse gode oplevelser med en gruppe af unge, der elsker den sport de dyrker. Godt humør og god stemning er altid at finde på træningsbanen. Derudover kan du også forvente at indgå i et godt samarbejde med vores andre engagerede trænere. Du kommer ind i en dynamisk trænerstab, der brænder for sagen.

 

Hvis dette har interesse kan du kontakte Formand Tina Madsen på mail (se under Kontakt).

Der vil være møder og lidt undervisning i løbet af sommeren, så du/I bliver klædt godt på til den kommende opgave.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Sønderborg Sergeants AFC, Bestyrelsen.