City Fitness sponsorerer ungdommen

City Fitness sponsorerer Sergeants’ ungdom

Sønderborg Sergeants har i tiden op til sæson start været ude for at finde sponsorer til nyt træningsudstyr. Det lykkedes også. Sergeants er stolte og meget glade for at kunne præsentere City Fitness Sønderborg som ny sponsor. City fitness sponserede nok til at klubben har kunnet købe en pop up dummie samt 5 step overs.

Sønderborg Sergeants takker City fitness Sønderborg og Hassan Badran mange gange for sponsoratet og håber på et godt samarbejde fremover.

Drengene er i hvert fald glade for det nye udstyr 😉

Sergeants @ Gold diggers

Sergeants @ Gold diggers

Kampreferat

6 – 40

Sønderborg Sergeants mødte idag et tal stærk Søllerød hjemme hold. Fra start var det tydeligt at se at der var en stor aldersforskel på holdende og denne gang vandt erfaringen ikke.

Søllerøds unge drenge spillede hårdt fra start til slut og uden at miste pusten. Idag var det det der skulle til, især på en varm maj dag. Resultatet blev 40-6 i Søllerøds favør.

Der er dog stadig nogle spillere der fortjener ros. Den ene af dem er Simon Sørensen som også blev dagens MVP. Vi drikker gravøl på Heidis senere og i skal være vedkommende til at deltage